Slide # 1

Slide # 1

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Podívejte se

Slide # 2

Slide # 2

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Podívejte se

Slide # 3

Slide # 3

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Podívejte se

Slide # 4

Slide # 4

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Podívejte se

Slide # 5

Slide # 5

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts Podívejte se

 

POZOR, ještě než si přečtete výborný recept na pečený bůček, mimořádná akce. Získejte ZDARMA:

„Elektronickou knihu: 101 lahodných a chutných receptů v hodnotě 199 Kč, s BONUSEM ZDARMA“

DŮLEŽITÉ: vyplňte svoji e-mailovou adresu a teď hned získejte tyto jedinečné recepty, dokud jsou k dispozici! Akce brzy skončí.

Na Vámi zadanou e-mailovou adresu Vám ihned zašleme tuto jedinečnou knihu.

Jméno:
Email:

Vaše údaje podléhají zákonu o ochraně osobních údajů. Tímto se zavazujeme, že nikdy nebudou zneužity nebo poskytnuty třetí straně.

Příjemné vaření

Recept na Pečený bůček

Udělejte radost vašim známým a připravte pro ně ten nejlahodnější Pečený bůček, který kdy jedli.

ČAS PŘÍPRAVY:

2 hod

INGREDIENCE:

  • 600 g vepřového bůčku s kůží
  • 20 g hladké mouky
  • kmín
  • vepřové kosti
  • voda nebo vývar
  • sůl

POSTUP

Očištěný, omytý a osušený vepřový bůček osolíme z vnitřní strany (na straně bez kůže).

Na pekáč položíme nasekané kosti a na ně položíme bůček kůží dolů. V rozehřáté troubě bůček zapečeme podlitý vodou nebo vývarem. V průběhu pečení jej poléváme vlastní šťávou. Pečem dozlatova.

Poté bůček obrátíme kůží nahoru, měkkou kůži nakrájíme na úzké proužky, osolíme, posypeme kmínem a bez polévání šťávou jej dopečeme.

Kůže se posolením vysuší a zkřehne. Upečené maso vyjmeme a před podáváním nakrájíme.

Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme dozlatova, zalijeme vlažnou vodou a dobře povaříme. Přecedíme přes husté síto.

Jako přílohu podáváme houskové nebo bramborové knedlíky, dušené hlávkové nebo kyselé zelí, brambory, či zeleninové saláty.