POZOR, ještě než si přečtete výborný recept na Hrstkovou polévku, mimořádná akce. Získejte ZDARMA:

„Elektronickou knihu: 101 lahodných a chutných receptů v hodnotě 199 Kč, s BONUSEM ZDARMA“

DŮLEŽITÉ: vyplňte svoji e-mailovou adresu a teď hned získejte tyto jedinečné recepty, dokud jsou k dispozici! Akce brzy skončí.

Na Vámi zadanou e-mailovou adresu Vám ihned zašleme tuto jedinečnou knihu.

Jméno:
Email:

Vaše údaje podléhají zákonu o ochraně osobních údajů. Tímto se zavazujeme, že nikdy nebudou zneužity nebo poskytnuty třetí straně.

Příjemné vaření

Recept na Hrstkovou polévku

Udělejte radost vašim známým a připravte pro ně tu nejlahodnější Hrstkovou polévku, kterou kdy jedli.

ČAS PŘÍPRAVY:

den předem na namočení luštěnin (čas podle druhu)

35 minut

INGREDIENCE:

  • 50 g hrachu
  • 50 g čočky
  • 50 g fazolí
  • 50 g krup
  • 50 g nastrouhané kořenové zeleniny
  • cibule
  • lžíce oleje
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1,5 l vody
  • 2 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • majoránka

POSTUP

Předem namočené luštěniny uvaříme do měkka. Ke konci vaření přidáme k luštěninám na jemno nastrouhanou kořenovou zeleninu, utřený česnek a nadrobno pokrájenou cibuli.

Polévku zahustíme jíškou z oleje a mouky.

Dochutíme solí a kořením.